Engelsk sølvkande til sauce, konstrueret med en indre beholder, som fra den øverste kant og nedefter er omgivet af en større, ydre skal. Gennem en åbning i denne hældes varmt vand md i mellemrummet, og saucen holdes derved varm. Der findes forskellige typer, nogle med beholderen til varmt vand kun omkring bunden af kanden. Foruden af sølv også fremstillet af f.eks. plet og af fajance.
Argyle - særlig engelsk saucekande fra 1700-tallet og fremefter, den siges at være opfundet af en hertug af Argyle, som var ved at fortvivle over altid at få serveret sin sauce eller kødkraft kold, fordi afstanden fra køkken til spisestue på Inverrary castle var overmåde stor. Hans kande kan minde om en kaffekande, den er dobbeltvægget, og i hulrummet mellem væggene hældes kogende vand, som så i nogen tid giver varme til det ædlere indhold. Normalt udgår piben fra kandens bund, men den kan også have sit udspring højere oppe på siden. A. kendes i sølv, plet og keramik.