Logo

Caudle kopper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
caudle er en lidt ejendommelig drik, som englænderne førhen satte stor pris på. Den er vællingagtig og består af havremel eller havrekiks der er opblødt i øl eller vin, hvorefter det hele er opvarmet og tilsat sødemidler som honning eller sirup og forskellige krydderier. C. gaves til syge mennesker, forkomne personer og barselskvinder. Oprindelig indtoges den af en lukket kop med drikkepibe ganske som dem, der bruges af syge mennesker, der må indtage føden liggende. Senere blev det tillige almindeligt med en tohanket kop med låg men uden pibe. - Der hører gerne en underkop til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her