Logo

Cordial glas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
i Frankrig og England kaldes en hjertestyrkning af lidt sødladen karakter en cordial, og i ældre tid havde enhver landevejskro samt alle husholdninger en eller flere specielle cordials. I England brugte man særlige glas til drikken, de såkaldte c. De udvikledes i 1600-tallet og var i begyndelsen blot miniatureudgaver af vinglas, efterhånden skilte de sig dog noget fra disse. De har en beskeden cuppa i forhold til hvilken stilken ofte er forbløffende kraftig og høj og får konstruktionen til at virke en kende klodset. Det er almindeligt, at der er luftperler eller spiraler i stilken. Foden er gerne en plade med opkuplende midterparti, hvorfra stilken vokser frem. Godset er ret svært.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her