Logo

Grødform

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grødform

Storform af blødt træ til grød eller evt. ost (Kulturen, Lund).

 

Forhen, da grød var et hovednæringsmiddel, serveredes den også jævnligt kold. Antagelig for at gøre denne noget trivielle ret lidt mere spændende, lod man grøden køle af og stivne i en form, som kunne være af metal, keramik eller træ. I virkeligheden har mange af de såkaldte buddingforme aldrig været brugt til andet end grød. Man har g. i oval, cirkulær eller kantet facon, den har ret høje, for det meste let indad skrånende sider og et motiv i bunden, som fremtrådte i relief på den færdige grødret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her