Logo

Saltbræt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
det salt, som man fik før i tiden, var ofte fyldt med hårde klumper, som måtte knuses. Til dette formål havde man et s. og en saltsten - en rundet, halvflad sten, som lå godt i hånden. Saltet lagdes på brættet, som evt. kan have udskæringer i karvesnit for enderne, og det pulveriseredes så med stenen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Samling
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her